Nederlands English
Download mp3 muziek van Rene Becker

Download - Rene Becker

Deze muziek van Rene Becker wordt je aangeboden in samenwerking met Legaldownload.net

Genre Nederlandstalig
Land Nederland
Officiële website van Rene Becker

Biografie van Rene Becker

Wie is René Becker?
Het leven van René Becker zit vol actie en staat steevast bol van verrassingen. Deze enthousiaste Stadskanaalster pakt elke uitdaging met beide handen aan en maakt er wat van. Kijk niet achterom maar spring het avontuur tegemoet is zijn levensmotto! Zo kon het gebeuren dat René al op jonge leeftijd zijn eigen vrijetijds kleding zaak had in de Amsterdamse Kalverstraat, iets wat je nou niet direct van een Groninger losbol verwacht.
Na Renés eerste album in 2005, met de toepasselijke titel Verwonderd is inmiddels ook zijn tweede album verschenen in 2008. Een professioneel en compleet vervolg op het eerst album met hierop een aantal muzikale hoogstandjes. Een album met wederom vrolijke up-tempo als prachtige rustige nummers, met een aantal zelfgeschreven teksten die heel dicht bij René staan. Dat René een gevoelige en kritische persoonlijkheid bezit, bewijst hij temeer met deze veelzijdige stap in de richting van zijn droom. Het tweede album, getiteld Voor Jou, draagt hij op aan zijn overleden moeder.

Op zijn eigen website renebecker.nl, Sterren.nl en Hyves treffen de fans en René elkaar dagelijks. Zijn opgewekte stemgeluid en muziek galmen inmiddels uit vele speakers en zijn onbevangen en openhartige persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek. Dit heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion.
Zijn fans zijn het eensgezind: hoe gekker, hoe René Becker!

Reacties over Rene Becker

Er zijn nog geen reacties geplaatst.