Nederlands English
Download mp3 muziek van Barry van Vliet

Download - Barry van Vliet

Deze muziek van Barry van Vliet wordt je aangeboden in samenwerking met Legaldownload.net

Genre Nederlandstalig
Label Forza A&R
Land Nederland
Officiële website van Barry van Vliet

Biografie van Barry van Vliet

Barry van Vliet

Feest met een grote F

Barry van Vliet werd geboren in Amsterdam en trad jarenlang op in het amusementshart van de hoofdstad â het Rembrandtplein. Zijn eerste bescheiden hitje was âOp mijn tenen zacht en stilâ, met als gevolg dat er een aantal platenmaatschappijen in de rij stonden om hem in te lijven. Ãén van zijn nummers, âEen bossie rooie rozenâ werd een grote hit in de kroegen, skioorden en de Costa Brava. Helaas haalde de single net niet de grote hitlijsten, iets dat collega-zanger Alex later met hetzelfde nummer later wel lukte.

Na een rustperiode is Barry begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes voor zichzelf en andere artiesten. Dit heeft geresulteerd in een schitterend en deels autobiografisch album onder de titel âUit mijn hart gegrepenâ dat in november 2010 uitkomt. Voorafgaande zal de single âOh Amsterdammerâ op 20 oktober worden uitgebracht.
Producer en arrangeur Bart van der Post, die mede aan de wieg stond van de successen van Gerard Joling en Koos Alberts, is verantwoordelijk voor dit uitstekende, sfeervolle album. Als Barry niet in het land optreedt dan is hij elke donderdag tot en met zondag te horen en te zien in zijn eigen gezellige onderkomen, âCafé Barry van Vlietâ in het hartje van de Jordaan. Barryâs repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes van onder andere: Johnny Jordaan, Willy Alberti, André Hazes en bekende liedjes van hemzelf.

Met Barry van Vliet haal je âFeestâmet een grote F in huis en deze artiest weet als geen ander hoe je dat moet spellen..

Reacties over Barry van Vliet

Er zijn nog geen reacties geplaatst.